phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Kattis anmälde 17148680120 med numret +17148680120

    Kunde helt plötsligt inte komma in på min hotmailaddress. Den "användes av någon annan". Denna mailaddress har jag inte använt sen 13 år tillbaka, så i dagsläget har jag en annan address. Man ringde upp ifrån Californien,jag svarade inte Ett röstmeddelande kom med en sifferkombination som jag skulle knappa in på datorn. Jag fick bara en olustkänsla så det blev inget av med det. Vad gör man ?? Kontakta Microsoft??

Ta bort kommentaren på nummer +17148680120

För att ta bort din kommentar skriv kort dina grunder och dina kontaktuppgifter i följande formuläret, så att vi kan kontakta dig om det finns några motsägelser. Du ska få ett mail genom vilket du måste bekräfta borttagandet. Om bekräftelsen inte ske så ska kommentaren automatiskt reaktiveras på en dag. Jag har läst Privacy Policy. Jag håller med om att detaljerna kan användas för att svara på begäran eller för ytterligare frågor. Förfrågan skickas krypterad via https till servern.


 
 
acceptera

Vi använder cookies för att personifiera innehåll och annonser och att analysera trafik till vår webbplats. Individuella inställningar kan göras i Privacy Policy. Mer information