phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. andersson anmälde okänd med numret +17148680120

    Fabriksinställning av dator, internet Explorer försvann, poppuppfönster poppar upp, handlade om åtkomst till vad jag trodde internet Explorer, klickar av misstag, och sekunden efter ringer mobil, uppringning från +441269849711, jag svarar inte då jag upplevde det suspekt, försöker trycka bort samtalet vilket inte går, låter det ringa färdigt, mobilen ringer igen och nu från detta nummer +17148680120, båda numren okända.

Ta bort kommentaren på nummer +17148680120

För att ta bort din kommentar skriv kort dina grunder och dina kontaktuppgifter i följande formuläret, så att vi kan kontakta dig om det finns några motsägelser. Du ska få ett mail genom vilket du måste bekräfta borttagandet. Om bekräftelsen inte ske så ska kommentaren automatiskt reaktiveras på en dag. Jag har läst Privacy Policy. Jag håller med om att detaljerna kan användas för att svara på begäran eller för ytterligare frågor. Förfrågan skickas krypterad via https till servern.


 
 
acceptera

Vi använder cookies för att personifiera innehåll och annonser och att analysera trafik till vår webbplats. Individuella inställningar kan göras i Privacy Policy. Mer information