phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Stig Nygren anmälde okänt med numret 0424005800

    Har läst igenom kommentarer och kan inte alls hålla med. I Januari 2013 tecknade jag ett abonnemang hos Telia som kostade 599:- ex moms. Fick samtal av en säljare från Talk To Me som erbjöd mig högre surfhastighet med en surfplatta. Först blev jag självklart skeptisk men efter många om och men så gick jag med på det. Blev en kostnadsskillnad på 40:-/månad men jag är ändå nöjd. Säljaren jag pratade med heter Björn, trevlig kille!

Ta bort kommentaren på nummer 0424005800

För att ta bort din kommentar skriv kort dina grunder och dina kontaktuppgifter i följande formuläret, så att vi kan kontakta dig om det finns några motsägelser. Du ska få ett mail genom vilket du måste bekräfta borttagandet. Om bekräftelsen inte ske så ska kommentaren automatiskt reaktiveras på en dag. 
acceptera

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Mer information