phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Jonas anmälde AP kontorsservice med numret 0762732880

    Ringde och ville göra service på dokumentförstörare och pappersskärare. Lade fram det som att vi var kund men när jag frågade om serviceavtal och vilka maskiner vi har blev han luddig och började prata om annat. Var ganska påstridig om att detta var viktigt. Googlade numret men det stod som "okänt". Tackade nej till servicen och hittade sedan inlägget från Alexandra på den här sajten.

Ta bort kommentaren på nummer 0762732880

För att ta bort din kommentar skriv kort dina grunder och dina kontaktuppgifter i följande formuläret, så att vi kan kontakta dig om det finns några motsägelser. Du ska få ett mail genom vilket du måste bekräfta borttagandet. Om bekräftelsen inte ske så ska kommentaren automatiskt reaktiveras på en dag. Jag har läst Privacy Policy. Jag håller med om att detaljerna kan användas för att svara på begäran eller för ytterligare frågor. Förfrågan skickas krypterad via https till servern.


 
 
acceptera

Vi använder cookies för att personifiera innehåll och annonser och att analysera trafik till vår webbplats. Individuella inställningar kan göras i Privacy Policy. Mer information