phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Linda anmälde okänt med numret 0908200126

    Ringer för Canal Digital räkning. Påstår att man sambo varit med i en undersökning eller en tävling på internet. (Olika från gång till gång).pch lämnat mitt nummer. Jag förklarar varje gång att dem har fel nummer men de fortsätter att trakassera än. Gillar inte att dem påstår att han varit med i nåt skit på internet. Bara lurendrejeri!

Ta bort kommentaren på nummer 0908200126

För att ta bort din kommentar skriv kort dina grunder och dina kontaktuppgifter i följande formuläret, så att vi kan kontakta dig om det finns några motsägelser. Du ska få ett mail genom vilket du måste bekräfta borttagandet. Om bekräftelsen inte ske så ska kommentaren automatiskt reaktiveras på en dag. Jag har läst Privacy Policy. Jag håller med om att detaljerna kan användas för att svara på begäran eller för ytterligare frågor. Förfrågan skickas krypterad via https till servern.


 
 
acceptera

Vi använder cookies för att personifiera innehåll och annonser och att analysera trafik till vår webbplats. Individuella inställningar kan göras i Privacy Policy. Mer information